Vi som jobbar i butiken

bengtBengt
Startade affären -92. Men är idag pensionär. Bengt var mycket aktiv i katt värden på 80-talet och födde då upp siameser. Hans första hund var en blandras har sen dess också haft Dobermann,  Dalmatiner, Kelpi, Grand Danois. Idag spenderar Bengt mestadels av sin tid i Thailand men återkommer ett par månader om  året för att hjälpa till i butiken.

 

 

 

 

 

 

Kimberly
Har varit med och hjälpt pappa Bengt i butiken sen hon var liten men började på heltid efter studenten. 2012 tog hon över butiken då vi blev fristående igen efter varit en franchise butik i 5 år. Kimberly bor utan för Blentarp och spenderar gärna sin fritid utomhus med sina två busiga söner som även dom är med och ”hjälper” till i butiken.

 

 

Hanna
Vi är glada över att ha henne i affären måndag- och onsdagseftermiddag samt lite extra vid behov. Hanna har jobbat extra i butiken från och till sedan -09
När Hanna var yngre födde hon upp Teddysar och lejonhuvade kaniner, hon har även haft en härlig Birma. Idag går all hennes lediga tid åt att träna med sina hundar Zuki & Xena.